John van der Veer bij Botman Sound & Vision

VRIJDAG 13 DECEMBER 20:00 UUR

Ter gelegenheid van ons 25 jarig jubileum hebben wij John van der Veer uitgenodigd voor een uniek concert en clinic.

Wie is John van der Veer?

John van der Veer is zowel gitarist als componist, o.a. van de muziek bij de natuurfilm ‘Amsterdam Wildlife’ van Merel Westrik, en internationaal bekend geworden met ‘The Ark’, een album met composities van zijn hand voor vijf akoestische gitaren. Deze duizendpoot is bovendien naast arrangeur, producer en muziekdocent óók nog eens recensent en eindredacteur van het HIFI magazine HVT.

Wat kunt u verwachten?

John neemt maar liefst zes akoestische gitaren mee, waarop hij zeer uiteenlopende composities speelt, van Bach tot Beatles, aangevuld met eigen werk. Aan de hand van de muziek demonstreert hij, strikt akoestisch, de grote verschillen tussen de instrumenten en de relatie met de ultieme weergave via een Yamaha 5000 High-End systeem. Dit systeem is het beste wat Yamaha ooit gemaakt heeft en wordt voor deze avond speciaal door Yamaha beschikbaar gesteld. Zowel tijdens als na de clinic zal John graag ingaan op vragen en opmerkingen van het publiek.

Komt u ook?

Deze avond is niet alleen een absolute ‘must’ voor gitaarliefhebbers, maar voor iedereen die van mooie muziek houdt met de meest optimale weergave van een geweldig muzieksysteem. De avond is gratis toegankelijk maar u moet zich wel even aanmelden. Dit kunt u doen in onze winkel of vul direct het onderstaande formulier in. U krijgt een e-mail als bevestiging. Wacht niet te lang met aanmelden want de belangstelling is groot en de plaatsen zijn beperkt. Wij verwelkomen u graag met een hapje en een drankje op deze muzikale avond.

Tot ziens!

Team Botman Sound & Vision

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

U KUNT ZICH HIERONDER AANMELDEN

Aanmelden voor John van der Veer event

1 + 3 = ?